Satamapalvelut | Visit Leppävirta

Satamapalvelut

Unnukan vierasvenelaituri Kalmalahdessa

Aisapaikkoja 7, poijupaikkoja 24, 50 m laiturin sivustaa. Septitankin ja pilssivedentyhjennys. Sähkö- ja vesipisteet laitureilla. Ekopiste. Välittömässä läheisyydessä huoltorakennus, jossa wc-tilat, suihkut, minikeittiö sekä pyykinpesutila koneineen (pesukone maksullinen 2€) sekä Kylpylä-Hotelli Vesileppis ja Matkailukeskus Unnukka, josta löydät Iittala Outletin sekä suositun lifestyle-myymälä Via Paulan. Huoltamolle (St1) matkaa 150 m.

Laiturimaksu 12 € / vrk
Sis. minikeittiö, suihku - wc - pesutupa (pesukone ja kuivausrumpu maksullinen 2€)                                                  

Oven avaus mobiilimaksulla 24 h
Ohjeet huoltorakennuksen ovella.

 

Konnuksen kanava-alue

Kotisivut: Kolmen kanavan kievari, kaikkea kivaa kesäpäivään. - Konnus

Konnuksella on uusi oma venesatama.

Varkaudesta lähestyttäessä, retkisatamassa on uusittu laituri ja 4 poijua. Kuopion suunnasta kanavien länsipuoleisessa pienvenesatamassa on 2 poijua ja Konnustuvan vieraspaikat laiturin päässä ja aisarivin ensimäisenä. Konnus, se on määränpää!

Jos soitat Konnukseen puoli tuntia ennen saapumista, voit tilata ennakkoon myös SAIL-AWAY -annokset ja noutaa ne vaikka sulutuksen aikana valmiiksi pakattuina veneellä herkuttelua varten.

Konnuksentie 595
79100 LEPPÄVIRTA
044 4916 819
info@konnus.fi

 

Mansikkaharjun lomakeskus

Kotisivut: Mansikkaharjun lomakeskus/camping

Venepaikkoja 4-6, kivenheiton päässä Unnukan vierasvenelaiturista, majoitusta teltta-alueella, huviloissa, mökeissä ja tietenkin omassa veneessä. Lomakeskus Mansikkaharjulla on Roope-sataman merkki. 
Suihkut, wc, vaatteidenpesu mahdollisuus, puulämmitteinen rantasauna vuokrattavissa, kahvio ja paljon harrastusmahdollisuuksia jotka ovat asukkaillemme ilmaisia.

Matkaa keskustaan n.700m

Käyntiosoite: Kalmalahdentie 8
puh. 050 5981481
jukka.havukainen(a)mobiili.net

 

Tankkauslaituri syväväylän varrella

Laivalaiturin sivustaa käytettävissä pysähtymiseen. Polttoainejakelu korttiautomaatilla varustetusta kylmäasemasta. Vesipiste, jätekatos ja septitankin tyhjennys. Terassi. 

Kylmäasemasta vastaa Blue truck service, puh. 0400 773 993

 

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Kategoria: 
Avainsanat: 
Contact us