Leppävirran kesä on täynnä tapahtumia ja elämyksiä! | Visit Leppävirta

Leppävirran kesä on täynnä tapahtumia ja elämyksiä!

Kauan odotettu kesä on taas täällä! Leppävirran kesä kutsuu matkailijoita nauttimaan keskelle kauneinta Järvi-Suomea paikallisista nähtävyyksistä, ainutlaatuisesta luontomaisemasta sekä monipuolisesta tapahtuma- ja aktiviteettitarjonnasta. Olitpa lapsi tai aikuinen, perheellinen tai sinkku, Leppävirran idylliset kylät ja elävä keskusta tarjoavat mielenkiintoista tekemistä, nähtävää ja koettavaa ihan jokaiselle lomailijalle.

Leppävirralta löytyy jokaisen makuun ja budjettiin sopiva majoitusvaihtoehto. Tutustu majoitustarjontaan  ja varaa tarpeisiisi ja ajankohtaasi sopiva majoitus.

Olitpa sitten aktiivilomaa kaipaava seikkailija tai rauhallisempaa menoa arvostava, Leppävirralta löydät varmasti sopivaa lomatekemistä. Retkeile, seikkaile, kalasta, golfaa, piipahda kylpylään, maastopyöräile, kiertele, herkuttele, shoppaile -tutustu kattaviin palveluihin ja nappaa talteen parhaat lomavinkit. Leppävirran tapahtumatarjonta kesällä 2022 on runsas. Tarjolla on upea kattaus kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Koko kesän tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Kaikkea tätä ja paljon muuta löydät meidän idyllisestä kunnastamme!
Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu myös:

www.leppavirta.fi

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Ota yhteyttä meihin