Salmitalo | Visit Leppävirta

Salmitalo

SALMITALO on rakennettu vuonna 1929 ja se on toiminut kylän kansakouluna vuoteen 1969 asti. Salmitalo sijaitsee kauniilla saaritontilla Leppävirran ja Heinäveden kirkonkylien puolivälissä,  aivan tien nro 534 varrella, osoitteessa: Heinävedentie 2700, 79100 LEPPÄVIRTA 

SALMITALO JUHLA- JA MAJOITUSTILOINEEN SEKÄ PIHA- JA RANTA-ALUEINEEN LUO TÄYDELLISEN KOKONAISUUDEN!

Taloa on kyläyhdistyksen omistusaikana peruskorjattu koulutus-, leiri- ja juhlakäyttöön sopivaksi. Sisätilat on täysin remontoitu, kuten myös vesikatto. Viimeisimpänä on uusittu Salmitalon ulkomaalaus 2012.
 
Salmitalon alakerrassa on kaksi erillistä salia, laitoskeittiö, eteinen ja wc-tilat, joissa on invavarustus.
 
Tiloissa voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia.  Niihin mahtuu käyttötarkoituksesta riippuen maksimissaan 150 henkilöä. Salmitalolla on ruoanvalmistus- ja tarjoiluastioita sekä ruoka- ja kahviastiastot sekä mm. kaikki lasit n. 120 henkilölle.  Erikseen vuokraamalla saa käyttöön isoon tarjoilupöytään juhlaliinat (liinavuokra+pesulakustannukset). Salmitalolla on piano ja myös äänentoistolaitteet, joita vuokrataan.
 
Varausta tehdessä kannattaa tiedustella valmistus- ja tarjoiluastioista sekä erikseen vuokrattavista laitteista ja kalustosta, puh. 050 521 5957
 
Alakerrassa oleva asunto (2 huonetta,keittiö ja wc/suihkutila, 46 m2) on myös peruskorjattu. Asunnossa on yhteensä 6 vuodepaikkaa.
 
Yläkertaan valmistui kesällä 2004 kokonaan uudet majoitustilat 30 henkilölle. Siellä on kaksi 15 henkilön majoitushuonetta, joissa on wc/suihkutilat.

Yläkerran asunto on vuokrakäytössä, siinä on olohuone, makuuhuone, keittiö ja wc/suihkutila.
 
Tontilla on lisäksi varastorakennus (sisältää kesällä käytettäviä oleskelutiloja), rantasauna ja grillikatos sekä kesällä 2009 rakennettu jätekatos.  Varastorakennuksen peruskorjaus aloitettiin syksyllä 2014 ja valmistuu kesäkeittiön korjauksen kanssa keväällä 2015. 
 
Sauna on peruskorjattu, siinä on tilava puukiukaalla lämpiävä löylyhuone, suihkuilla varustettu pesuhuone, pukuhuone ja suuri osittaina lasitettu kuisti.
 
Rannassa on soutuvene, T-mallinen laituri ja 30 neliön ponttoonilaituri, jota voi käyttää esiintymislavana. Rantaan on kunnostettu nouseva katsomoalue.
 
Laajalta piha-alueelta löytyy myös kaksi lentopallokenttää, tavallinen- ja hiekkainen rantalentopallokenttä.

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Ota yhteyttä meihin