Lomakeskus Mansikkaharju | Visit Leppävirta

Lomakeskus Mansikkaharju

Mansikkaharjun Lomakeskus,
jossa työskentelevät ihmiset ovat valmiita palvelemaan "sen piirun verran enemmän"

Olemme halunneet luoda Mansikkaharjun Lomakeskukseen kodikkaan ja kiireettömän hengen, josta olemmekin saaneet asiakkailta paljon positiivista palautetta. Se perustuu mutkattomaan yhteistyöhön ja asiakkaiden toiveiden huomioon ottamiseen.

Mansikkaharju sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa sekä kaikki Leppävirran keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Meillä voit majoittua karavaani alueella matkailuvaunulla –autolla tai veneellä. Mökki puolella voi majoittua tasokkaissa iglussa, maisema- tai rantahuvilassa, mukavuuksin varustetuissa rantamökeissä tai perinteisissä leirintämökeissä sekä telttailla veden äärellä, alueella on löytyy myös sosiaaliset tilat, keittokatos, lasten leikkipaikka, grillikatos, uimaranta sekä puulämmitteinen rantasauna.

Päätalollamme jota HarjuTaloksi kutsutaan saa myös monipuolisen aamiaisen. Lisäksi erilaisia tilaisuuksia/kokouksia varten meiltä löytyy myös oma pitopalvelumme.

Veneljöille on upeat puitteet, Unnukkalahden äärellä. Meidän vierasvene satama on saanut myös Roope-satama merkin. 

Tule meille yllätyt positiivisesti alueen siisteydestä ja hintatasosta, meillä myös kaikki harrasteet ovat ILMAISIA asiakkaillemme mm. polkupyörät, veneet, kajakit, kanootit, ”talonkokoinen” pomppulinna ym.ym. harrastemahdollisuudet

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Yhteystiedot: 

Kalmalahdentie 8
79100 Leppävirta
Puh. 050 598 1481
jukka.havukainen@mobiili.net

Avainsanat: 
Ota yhteyttä meihin