PlayOff-tähtipelaajarealityn toiseksi pääkuvauspaikaksi varmistui Leppävirran Vesileppis

PlayOff-tähtipelaajarealityn toiseksi pääkuvauspaikaksi varmistui Leppävirran Vesileppis

Nelosen uuden PlayOff-kykyjenetsintäohjelman toiseksi pääkuvauspaikaksi varmistui Leppävirran Vesileppis, joka toimii kilpailijoiden tukikohtana. Ohjelman jalkapallo-osuudet kuvataan Kuopiossa. Kahdeksanosaisessa sarjassa etsitään Veikkausliigan hallitsevalle suomenmestarille, Kuopion Palloseuralle, uutta tähtipelaajaa. Pudotuspelimuotoisessa kilpailussa 22 pelaajaa kamppailee 100 000 euron arvoisesta KuPSin ammattilaissopimuksesta kaudelle 2020.

”Vesileppis on kuuluisa siitä, että jopa venäläiset suurseurat menevät sinne harjoittelemaan. Samassa paikassa yhdistyvät majoitus, urheilutilat, huolto, rentoutumispalvelut, hieronnat, kylpylä ja kaikki muu, mitä ohjelma vaatii. Vesileppis on kuin tehty urheiluseurojen ylläpitoon”, sanoo PlayOffin vastaava tuottaja Vanja Drevitski.

”Tuotannollisesta näkökulmasta Vesileppis on ihanteellinen paikka tällaisen sarjan kuvaukseen, kun kaluston siirtely jää minimiiin kuvauspaikkojen sijaitessa saman katon alla”, lisää ohjelman juontaja, kuusinkertainen jalkapallon suomenmestari Sebastian Sorsa.

Kahdeksan jakson mittaisessa ohjelmassa seurataan viikoittain, kuinka kilpailijat kamppailevat eri haasteiden parissa ja elävät ammattiurheilijan elämää. Jokainen jakso huipentuu pudotukseen, kunnes jäljelle jää vain yksi kilpailija. Ohjelman odotetaan houkuttelevan mukaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin tähtiä, mutta se avaa mahdollisuuden myös ala- ja firmasarjojen tuntemattomille suuruuksille. Mukaan voi hakea kuka tahansa sopimuksesta haaveileva (www.nelonen.fi/osallistu).

PlayOffin kuvaukset alkavat Kuopiossa 3.1. Ensimmäinen jakso esitetään Nelosella 17.2.2020, ja viimeinen huipentuu KuPSin avausotteluun Veikkausliigassa.

Kuvassa Vesileppiksen toimitusjohtaja Kimmo Rossi ja Lability-tuotantoyhtiön ohjaaja Aleksi Alku, vastaava tuottaja Vanja Drevitski, Kimmo Reinikainen, Jere Nevalainen ja Sebastian Sorsa. Kuvaaja: Markus Laakso

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Ota yhteyttä meihin