Ice Cave avoinna juhannukseen saakka

Vesileppiksen huikean suosittu jääveistos- ja liukumäkiluola Ice Cave on avoinna yleisön pyynnöstä 25.6. saakka. Luolassa on vieraillut 2,5 kuukaudessa yli 15 000 kävijää.

Ice Caven jäätaideteosten yleisöäänestyksen tulokset on käyty läpi ja voittajat on arvottu. Myös yleisön suosikiksi nousi Mongolian joukkueen Suomen leijona -teos It's All About the Lion, joka sai äänistä 25,9 %.  Toiseksi sijoittu Suomen joukkueen Finnish Design Expo 14,6 %:lla ja kolmanneksi Venäjän ja Ukrainan yhteisen joukkueen Song About Eternal 14,6 %. Ääniä annettiin yhteensä 882 kappaletta.

Yleisöäänestyksen palkinnot on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Pääpalkintoina olivat viikon mökkiloma Kiilopäälle, lumikengät ja kävelysauvat.

Jääluolaveiston MM-kisat huipentuivat 18.2.2017 Ice Caven näyttäviin avajaisiin. Maailmanmestaruudesta kisaili 12 joukkuetta

Kilpailun teemana oli Suomi 100
1. Maailmanmestaruuden voitti Mongolian joukkue teoksella Kaikki leijonasta
2. Hopeaa Jakutian joukkue teoksella, Kuutamo serenadi.
3. Pronssia Slovenia joukkueelle, teoksella Kalevalan sankarit.

Erikoispalkinnot voittivat Puola (paras liukumäki) ja Suomi (Design Suomi -palkinto ja veistäjien valitsema paras työ). Arviointikriteereinä olivat taiteellinen vaikutelma, tekninen toteutus ja idea.

Katso kuvat avajaisista, palkintojenjaosta ja ilotulituksesta >>

Katso video: Erikoisjakso -Ice Cave Luolajäänveiston MM-Kilpailut 2017 / Avajaiset -Osa 1 >>

Ice Cave on avoinna 18.2.- 25.6.2017.

       

      

 

Luolan- ja Vesileppisalueen tulostettava kartta >>

www.icecave.fi

https://www.facebook.com/icecavefinland

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Ota yhteyttä meihin