Lakeside Villas | Visit Leppävirta

Lakeside Villas

Lakeside Villas vuokraa kodikkaita järvenrantahuviloita kauniissa Järvi-Suomessa, Savossa. Loma-asuntomme tarjoavat lomailijalle huoletonta loma-asumista ja läheisten kyläyhteisöjen idylliä ja palveluja sekä luonnon rauhaa ja aktiviteetteja kuten mm.kalastus, marjastus, veneily, melonta ja retkeily.

 

Uusi Villa Finlandia tarjoaa luksusta ja sopii isommillekin ryhmille ja myös juhlakäyttöön sekä yritysten tilaisuuksiin.

 

Villa Unelma

Villa Unelma on tasokkaasti varusteltu ympärivuotiseen lomailukäyttöön. Kesäisin vuodetiloja on 12 henkilölle ja talvisin 6-8 henkilölle. Huvila  sijaitsee rauhallisella ja aurinkoisella paikalla pienessä niemessä kävelymatkan päässä kylän keskustasta. Villa Unelma soveltuu esim. perheille, jotka haluavat vaivatonta lomanviettoa kodikkaassa ympäristössä sekä mahdollisuuksia niin rentoutumiseen kuin monenlaiseen puuhailuun loma-asunnon pihapiirissä. 

 

Villa Finlandia

Villa Finlandia on 2015 valmistunut luksushuvila Varkaudessa ison vesistön rannalla. Huvilan ja rantasaunan hulppeilta terasseilta voi ihailla upeaa järvimaisemaa ja auringonlaskua. Jokaisessa Villa Finlandian 5 makuuhuoneessa on 2-3 vuodepaikkaa, mutta lisävuoteineen nukkumapaikkoja on jopa 17 hengelle. Villa Finlandia tarjoaa hienot puitteet loman tai juhlien viettoon ryhmille ja usealle perheelle yhdessä sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen esim. yrityksille. Villa Finlandiaa vuokrataan kokonaisuutena tai yhdistellen eri tiloja käyttötarkoitukseen sopivaksi.

 

Villa Suvi

Villa Suvi  on hirsirakenteinen ympärivuotuiseen käyttöön soveltuva huvila 6-10 hengelle. Se sijaitsee aurinkoisella paikalla vain 5 km Leppävirran keskustasta syväväylän ja Konnuksen kanavan läheisyydessä. Villa Suvi sopii hyvin esim. perheille, jotka haluavat lomallaan sekä rentoutua että harrastaa. Vesileppis tarjoaa monipuoliset kylpyläpalvelut ja sisähiihtoareenalla voi hiihtää niin kesällä kuin talvellakin. Konnuksen kanava soveltuu erinomaisesti kalastukseen ja kanava-alueen lähellä on myös Konnus-Golf. Orinoron luontopolku on mielenkiintoinen luontoretkeilykohde. Matkuksen ostoskeskus ja Antikkalan askettelurinteet ovat vain noin puolen tunnin ajomatkan etäisyydellä Kuopiossa ja Kasurilan hiihtokeskus sijaitsee 20 km Kuopiosta pohjoiseen.

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Ota yhteyttä meihin