Aku & Ada

Aku & Ada on syntynyt äidin ja tyttären yhteisistä unelmista.

Liikeidea on herätetty henkiin noin yhdeksän vuoden hiljaiselon jälkeen. Yritys nimittäin toimi lähes samalla nimellä ja konseptilla Leppävirralla koko 1990-luvun ajan Ullan toimesta.

Ulla on tekstiilialan ammattilainen. Hän on työskennellyt ulkopaikkakunnissa 2000-luvun ajan alalla mielenkiintoisissa ja haasteellisissa tehtävissä. Nauttii lyhyemmästä työmatkasta ja paluustaan kotikonnuille.

Riikka on kerryttänyt osaamistaan koko aikuisikänsä ajan eri tekstiilialan merkkien parissa. Valmistui tradenomiksi yrityshallinnon puolelta keväällä 2010.

2000-luvun Aku & Ada:ssa merkki ja tuotevalikoima on laajempi ja monipuolisempi. Aku & Ada pukee nuoret ja nuorekkaat aikuiset naiset. Kevään 2014 aikana valikoimista löytyy jälleen myös miesten tuotteita! Panostamme kuitenkin täysillä naisten pukeutumiseen. Pyrimme tällä saralla kokonaisvaltaiseen pukeutumiseen, joten valikoimasta löytyy ripaus asessoreja (laukut, huivit, korut) ja kenkiäkin. Aku & Adan verkkokauppa on avattu keväällä 2012. HUOM! Koko tuotevalikoimamme EI OLE esillä verkkokaupassa!

Aku & Adan perheeseen syntyi marraskuussa 2015 PIKKU Aku & Ada niminen lastenvaatekauppa! Kokovalikoima lasten tuotteille on 56 cm - 164 cm. Lasten puoli toimii verkkokaupan puolella, samassa yhteydessä aikuisten puolen kanssa osoitteessa www.akuada.fi!

Jaa sosiaaliseen mediaan:

Yhteystiedot: 
Yhteystiedot Aku & Ada puh. 040 060 9504, Pikku Aku & Ada 050 468 2134, info@akuada.fi
Kategoria: 
Avainsanat: 
Ota yhteyttä meihin